Naša tvrtka je 2011. pokrenula portal za pametno klađenje, dvoznak.com, sa idejom da kladiteljima pruži sve informacije koje trebaju za klađenje na jednom mjestu – od statističkih podataka o suparnicima, preko najnovijih informacija o ozljedama, izostancima, motivaciji i slično do usporedbe tečajeva i gotovih prognoza (predviđanja) naših stručnih suradnika. Portal je u vrlo kratkom roku postao najpopularniji portal sa tematikom, ne samo u Hrvatskoj, nego i u cijeloj regiji.

Glavni proizvod dvoznaka su najave i statistika koji vam omogućuju da sami pronađete dobre oklade, ali tu su i gotove prognoze naših stručnjaka, koje su vam, da ste samo njih (ili dio njih) pratili u dosadašnjem radu portala, mogli donijeti ogromnu zaradu!

Naš tim od preko 25 stručnjaka specijaliziranih za pojedine lige prikuplja sve bitne informacije i sastavlja visoko kvalitetne najave i prognoze za niz natjecanja, od onih najpopularnijih – poput nogometne Lige prvaka, NBA i liga petice do švedske rukometne, ruske odbojkaške ili švicarske hokejaške lige producirajući čak 3000-5000 najava mjesečno.

Što sve čini Dvoznak?

Dvoznak prati gotovo sva natjecanja koja se nalaze u ponudi kladionica. Za ona natjecanja koja pratimo, korisnik ima na raspolaganju sve najaktualnije podatke koji su mu potrebni prije klađenja, i to na jednom mjestu:

Najavu
– tekstualni članak našeg stručnjaka specijaliziranog za tu ligu sa svim novostima o suparnicima – ozljedama, izostancima, motivaciji, očekivanjima trenera i igrača…
Jedinstvenu interaktivnu statističku usporedbu suparnika
– nije potrebno ići na druge stranice kako bi se provjerili statistički podaci kao što su posljednje utakmice, stanje na ljestvici, međusobne utakmice itd.
Usporedbu koeficijenata
– na istom mjestu možete pronaći i koji je najbolji koeficijent za vašu okladu, bez da idete na druge servise ili stranice kladionica
Našu preporuku (prognozu)
– za dio utakmica naši stručnjaci daju svoju prognozu

Zašto je Dvoznak isplativ pretplatnicima?

Dio sadržaja dvoznaka je besplatan, no za cijeli sadržaj potrebno je imati pretplatu. No, svakom tko se i mrvicu ozbiljnije kladi taj ulog se mnogostruko isplati. Cijena godišnje pretplate, kada se podijeli sa 365 dana, trenutno iznosi oko 8kn, pa je svakome tko ulaže od 50kn naviše dnevno takva količina kvalitetnih podataka gotovo neprocjenjiva, a dobiva je po zanemarivoj cijeni.

Pravo je pitanje za takve kladitelje – ne koliko košta Dvoznak, nego koliko je skupo ne imati pretplatu na Dvoznak? Što, recimo, ako promašite jedan par na listiću zato što niste znali da vaš favorit odmara cijelu prvu postavu? Što ako propustite čitav niz dobrih oklada? Kupujete li bilo što – od cipela i majica do automobila – bez da se temeljito informirate o onome što kupujete? Ako da, zašto bi stavljali od 100 kn naviše na parove o kojima ne znate gotovo ništa?

Čak i da ste pratili samo naše prognoze i stavljali prosječno 500ak kuna uloga, vaša zarada bi se već mjerila u stotinama tisuća kuna.

Produkcija sadržaja za medije i kladionice

Ekipa vrhunskih stručnjaka i novinari sa iskustvom u raznim medijama, uz naš sustav rezultata Sportinfocentar, omogućuju da nam da kreiramo vrhunski sadržaj i za druge subjekte, poput kladionica ili medija.

Kladionicama možemo ponuditi da svoje web stranice obogate našim vijestima ili najavama, bilo prije utakmica ili u sklopu klađenja uživo. Također, kladionice mogu koristiti naš servis jedinstvene statističke usporedbe suparnika, pregled tablica i statistika natjecanja, te livescore. Medijima možemo ponuditi kreiranje specijaliziranog sadržaja vezanog uz klađenje, bilo da se radi o tiskanom mediju, TV ili radio programu.

Korisni linkovi