Osim glavnih proizvoda i usluga, opisanih na ovoj stranici, naša tvrtka se bavi razvojem informacijskih sustava, općenito razvojem softvera i drugim IT uslugama. Sposobni smo odgovoriti i na najzahtjevnije zadatke i napraviti „sustave prema mjeri“ bilo kojeg klijenta.

Dosada smo napravili niz sustava za razne platforme, susretali se sa nizom tehnologija, radili projekte s kojima se koristi tisuće ljudi…

Pametne kartice, e-ticketing (PrinC cards system)

Naša tvrtka od 2005. surađuje sa tvrtkom Princ d.o.o. iz Zagreba, čija je osnovna djelatnost proizvodnja PVC kartica, između ostalih i pametnih beskontaktnih kartica sa širokom primjenom. Za tu smo tvrtku razvili smo niz sustava koji se tiču primjene beskontaktnih kartica.

Od toga izdvajamo softversku podršku za e-ticketing sustav koji je tvrtka Princ isporučila velikim slovenskim prijevoznicima – „Veolia transport“ i „Marprom“ (gradski promet u Mariboru), koji godišnje prevezu stotine tisuća putnika.

Između ostalog, isporučili smo aplikacije za blagajnu (ona omogućuje izdavanje novih pretplatnih iskaznica (pametnih kartica), njihovo obnavljanje, prodaju pojedinačnih karata itd.) i administraciju (pregled izvještaja o prodanim kartama, pregled i analiza podataka o inkasu i broju putnika na busevima, kontrolu vozača itd.).

Između ostalog, za PrinC smo izradili:

Aplikaciju za personalizaciju kartica
– koja omogućuje dizajn kartice, povezivanje sa bazom, kodiranje podataka na beskontaktnu karticu…
Loyalty sustav
– softver koji omogućuje da se za neku loyalty schemu (ostvarivanje popusta) radi kompletna administracija, izdavanje kartica, praćenje prometa itd.
Prodaja ulaznica
– softver za prodaju ulaznica (prilagođen sportskim događajima), sa nizom opcija (paralelno na više blagajni, vizualni pregled mjesta, iscrpno izvještavanje, godišnje/karte za utakmicu)… Softver je korišten u NK Dinamo

Obrada rezultata na sportskim natjecanjima

Osim što smo izradili sustav za rukometnu statistiku (RukometStat), napravili kompletnu statističku obradu na EP U20 (Ž) u Zagrebu (2002). i SP U20 (Ž) u Šibeniku (2003.), te izradili softver za vođenje statistike koje je koristio KK Zagreb (2003.-2005.), napravili smo čitav niz aplikacija koje je koristila tvrtka „Sport data“, specijalizirana za obradu rezultata na velikim sportskim natjecanjima, koja pruža usluge TV grafike, ispisa na semafor(e), info kanale itd.

„Sport data“ je koristila naš softver na nizu velikih sportskih natjecanja. Izdvojimo neka od njih: atletski miting „Hanžekovićev memorijal“ i kup „Bruno Zauli“, plivački miting „Zlatni medvjed“, razni ATP, WTA i challenger teniski turniri, SP i SK u kajaku/kanuu, SK u motokrosu, SP u stolnom tenisu, SP u kuglanju, „Zlatna pirueta“, razne košarkaške, rukometne, vaterpolo i odbojkaške utakmice itd.

Web projekti i ostalo

Od ostalih projekata, izdvojimo izradu kompletnog weba (CMS integriran sa našim sustavom rezultata) za naš portal dvoznak.com, službene web stranice rukometne regionalne SEHA lige, izradu web verzije nagradne igre „Superliga“ Sportskih novosti, kao i kompletan web sada već ugašenog portala „Sport plus“.

Reference

Par referenci IT usluga:

Princ

Veolia transport

Marprom

Princ – Za tvrtku koja se primarno bavi proizvodnjom PVC kartica izradili smo kompleksne softverske sustave povezane sa pametnim karticama, a koje se koriste u renomiranim tvrtkama kao što su veliki slovenski prijevoznici "Veolia transport" i "Marprom".

Sportdata

Sport data – U suradnji sa tvrtkom koja se specijalizirala za obradu sportskih rezultata na velikim natjecanjima napravili smo čitav niz aplikacija koji su se koristili na renomiranim događajima iz atletike, plivanja, tenisa, kajaku, gimanstici, košarci, rukometu, vaterpolu, motokrosu, odbojci...

SEHA liga

SEHA Liga – za rukometnu regionalnu ligu napravili smo kompletnu web stranicu
Korisni linkovi