Naša tvrtka osnovana je 2002. godine sa idejom da se bavi IT uslugama, primarno izradom kompleksnih informacijskih sustava. Tijekom godina stekli smo veliko iskustvo na tom području radeći na zahtjevnim projektima, a u međuvremenu smo proširili naše djelovanje i na prikupljanje informacija i produkciju visokokvalitetnog sadržaja vezanog uz sportsko klađenje.

Razvili smo sustav sportskih rezultata i statistika „Sportinfocentar“, koji se koristi u nizu medija raznog profila, kao što su naš jedini sportski dnevnik „Sportske novosti“, potom „Sportska televizija“, pa web portali „dnevnik.hr“ i „T-portal“, a naše usluge koristi i „MAXTV“, IPTV platforma HT-a. Sustav omogućuje da lagano i „nevidljivo“ integriraju sportske rezultate uživo, tablice i statistike u svoje sadržaje. Više o tome.

Još 2003. pokrenuli smo dnevni bilten „Sport tip danas“, za tada drugu po veličinu sportsku kladionicu u Hrvatskoj, koja ga je prodavala u svojim poslovnicama. Dnevni list je sadržavao osnovne informacije, male autorske članke, i statistiku za veći dio utakmica u ponudi. Sa tim projektom, koji je ugašen 2005. (kad i kladionica) počinje naše višegodišnje iskustvo u produkciji visoko kvalitetnog sadržaja vezanog uz sportskog klađenje. Upravo je on bio inspiracija za pokretanje portala „dvoznak.com“, najpopularnijeg web portala za klađenje, u Hrvatskoj i regiji, servisa koji svojom ozbiljnošću i kvalitetom odskače od sličnih projekata, ne samo u regiji, nego i u svijetu. Veliki broj stručnjaka daje nam mogućnost da produciramo visoko kvalitetan sadržaj vezan uz sportsko klađenje, kojeg mogu objavljivati i drugi mediji i/ili kladionice. Više o tome.

I dio naših preostalih IT projekata vezan je uz sport, pa smo tako razvili sustav za rukometnu statistiku „RukometStat“ (korišten u hrvatskim i SEHA ligi), a za tvrtku „Sport data“ u preko 10 godina suradnje razvili smo čitav niz aplikacija koje su korištene za obradu sportskih rezultata na velikim sportskim natjecanjima u Hrvatskoj i izvan nje, te njihovu objavu putem TV grafike, semafora, ispisa na pisače itd.

Za tvrtku „PrinC“, s kojom surađujemo od 2005., razvili smo niz aplikacija i informacijskih sustava, poglavito vezanih uz poslovanje sa pametnim karticama. Izdvojimo informacijski sustav, dio kompletnog ticketing sustava za velike slovenske autoprijevoznike „Veolia transport“ i „Marprom“. Više o tome.

Kontakt

Toma-soft d.o.o.
OIB: 25530167296
Brune Bušića 38, Zagreb
Telefon: 01/6601-790

Korisni linkovi
Reference

Sportske novosti

Sportske novosti – jedini hrvatski sportski dnevnik na svom web izdanju koristi sve mogućnosti našeg sustava (mali i veliki livescore, tablice), a sustavom se služi i tiskano izdanje. Sustav je u pogonu od 2008.

Dnevnik.hr

Dnevnik.hr – jedan od naših najpopularnijih portala, točnije njihova sportska rubrika (gol.hr), koristi naš livescore i tablice, počevši od 2010.

T-Portal

T-Portal – eminetni hrvatski portal koristi naš livescore, tablice u vijestima i rubrikama od 2011.

Dvoznak.com

Dvoznak.com – Najpopularniji site o klađenju u regiji, pokrenut od naše tvrtke 2011., crpi veliki broj podataka i sadržaja iz našeg sustava

MaxTV

MaxTV – na IPTV platformi MaxTV podatke smo dostavljali podatke za posebnu aplikacije SP 2010 i EURO 2012

Fortuna

Fortuna – Za hrvatsku kladionicu radili smo kompletnu produkciju kladioničkog tjednika 2009.-2010.

Sportska televizija

Sportska televizija – Za jedinu hrvatsku sportsku televiziju sa nacionalnom koncesijom počeli smo raditi TV grafiku sa livescoreom i tablicama od Olimpijade London 2012.

index.hr

index.hr – Najpopularniji hrvatski portal koristi naš livescore i tablice od 2012